top of page

Retourbeleid:

Niet tevreden en wil je je artikel terug zenden?! Dan zijn deze kosten steeds voor de rekening van de klant, MARYN is niet aansprakelijk voor deze kosten. Verpak je items netjes terug in en als deze terug ontvangen zijn in dezelfde staat als MARYN ze naar u heeft verzonden krijgt u het geld hiervan terug. LET OP; op maatwerk is dit niet van toepassing en is terugbetaling niet mogelijk.

 

FANTASIEJUWELEN:

MARYN verkoopt handgemaakte fantasiejuwelen. Hou er rekening mee dat handgemaakt minder sterk is dan iets wat industrieel gemaakt is, ga dus uiterst voorzichtig om met de items van MARYN. Bewaar ze steeds op een donkere droge plaats en doe ze uit als je gaat slapen. Juwelen kunnen beschadigd worden en verkleuren door oa zon, water, parfum, de ph waarde van je eigen huid. Ga daarom nooit in bad, douche, zwembad of bv de zee in met de juwelen van MARYN tenzij er uitdrukkelijk vermeld staat dat de juwelen die je aankocht hier tegen bestendig zijn. Is er schade aan je juweel door één van bovenstaande, dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor en kan MARYN niet aansprakelijk gesteld worden. Voor beschadigingen tijdens de verzending kan je steeds contact met me opnemen en krijgt u uiteraard een terug betaling. 

Voor algemene beschadigingen zoals bv iets dat plots afbreekt of los komt, kan je tot 3 maanden na aankoop een terugbetaling of herstelling aanvragen. 

KLEI EN CLAYCUTTERS

MARYN verkoopt losse klei en claycutters.

Klei; Volg de voorschriften op de verpakking van de klei, klei kan enkel en alleen geretourneerd worden onmiddellijk na ontvangst door de koper en zal dan moeten worden terug gestuurd in ongeopende verpakking (steeds in overleg met MARYN). 

Claycutters; wij 3D printen al onze claycutters zelf, omdat we printen op 0,28 mm dikte is er altijd een risico dat een mal breekt omdat we zo'n scherpe afsnijrand willen leveren.  Is je mal stuk?! Meld dit dan even met een duidelijke foto en dan sturen wij je bij je volgende bestelling GRATIS DEZELFDE claycutter terug. Vanaf een bestelling vanaf €25 nemen wij dan de verzendkosten ook op ons en krijg je hiervoor een code (dus enkel in het geval van een kapotte claycutter). Wij vinden het zeer vervelend dat dit gebeurt maar het hoort er helaas af en toe bij als je zo fijne items maakt. 

Voor verdere vragen kan u steeds contact met me opnemen. 

bottom of page