top of page

Over ons!

MARYN juwelen met karakter voor jong en oud.

Graag vertel ik je kort iets over MARYN.

Ik stel me even voor. Ik ben Hanne, mama van 2 prachtige zoontjes en de oprichtster van MARYN. Ik combineer mijn zelfstandig bijberoep met een uitdagende job bij een groot pharmabedrijf. Zelf heb ik al mijn hele leven problemen om leuke juwelen te kopen omdat ik nu eenmaal geen standaard maat heb... Tot ik in de zomer van 2020 de koe bij de hoorns heb gevat en zelf juwelen ben beginnen ontwerpen en maken. "MARYN" werd op 1 oktober 2020 geboren en is een afkorting van mijn familienaam "Marynissen".

Het is mijn derde kindje waar ik ook zeer trots op ben.

Ik ben begonnen met het maken van exclusieve juwelen en sinds 2022 bieden wij ook alles aan om zelf thuis leuke juwelen te maken.

We werken veel met een 3D printer en doen dat met ecologisch verantwoord materiaal dat bovendien nog biologisch afbreekbaar is ook.

 Trots kan ik zeggen dat sinds 2022 het niet meer enkel Hanne is maar dat ik intussen kan rekenen op 2 paar extra handen.

We vormen met 3 een hecht team met elk zijn sterkte!!

 Verder ontwerp ik uit mijn gevoel, mijn hart en mijn eigen creativiteit of laat jullie mee kiezen om zo tot een uniek en persoonlijk juweel te komen. Ik werk met materialen die helemaal niet in je gedachten opkomen als je aan sieraden denkt,

misschien is dat wel wat me kan onderscheiden van andere ontwerpers. 

Waar kan je onze items vinden? Om te beginnen hier in de webshop, verder kan je ook het atelier bezoeken na afspraak.

Ook voor workshops kan je bij MARYN terecht, dit kan zowel voor kids/tieners als voor volwassenen.

Alvast bedankt voor je bezoekje en wie weet tot snel!

Liefs, Hanne van MARYN.

bottom of page